Thuis in de natuur
Een plek waar mensen zich kunnen verbinden met de natuur.

Lisa Kippers - Freelance Online marketeer - Hand inzoom

Mijn droom

Ik wil graag de verbinding tussen mens en natuur versterken. Het liefst op een fysieke locatie zoals een landgoed of boerderij. Ik zie het zo voor me dat ik mensen een thuis in de natuur kan bieden. 

Waar die plek komt? Hoe dat er concreet uit gaat zien? en hoe ik daar een inkomen uit kan halen? Dat is onderdeel van mijn zoektocht. 

Van idee naar realiteit

Na een persoonlijk ontwikkelingstraject kwam ik tot de conclusie dat ik over enkele jaren iets anders wil doen dan als online marketeer werken. 

Maar hoe maak ik zo’n verandering? Ik wil niet van de een op de andere dag stoppen met mijn werk. Ik vind mijn huidige werk erg leuk en ik heb ook inkomen nodig.

Daarom ga ik de komende twee jaar op zoek naar inspiratie.Ik ga op pad om ondernemers te spreken over hun carriereswitch en ik wil bedrijven en locaties bezoeken die lijken op mijn droombaan en -leven.  

In onderstaande blogs neem ik jullie mee in mijn zoektocht om mijn droom te verwezenlijken.  Ga je mee? 

Uur in de natuur - kennismaking

Inspiratie blogs

Op de koffie bij Eemlandhoeve

Op de koffie bij Eemlandhoeve

Aan de rand van Bunschoten-Spakenburg ligt een klein natuurparadijsje. Een groene oase vlak naast de rivier de Eem. Op het erf van de Eemlandhoeve...

Kom in contact

Heb je een onderneming die iets wegheeft van mijn droom? Weet je iemand die ook graag mensen met de natuur wil connecten? Dan lijkt het me leuk als je contact opneemt.