Reviews

BetekenisBaan - Marieke Jacobs

Marcel Lubberts – Online Campaigner Vogelbescherming Nederland

“Vanuit Vogelbescherming Nederland werk ik al een ruime tijd met Lisa samen op het gebied van online advertising. Lisa helpt ons met uitvoerende werkzaamheden aan onze advertentiecampagnes, met name in de Google Grants en Google Ads accounts. Ook heeft ze goed oog voor strategische keuzes op online marketing gebied, wat ervoor zorgt dat ze een fijne gelijkwaardige partner is om mee te sparren. Ze is pro-actief in het voorstellen van optimalisaties, komt altijd haar afspraken na en heeft daarbij ook nog duidelijke affiniteit met de wereld waarin natuurorganisaties zoals Vogelbescherming zich bevinden. Die combinatie zorgt voor een hele prettige en goede samenwerking.”

BetekenisBaan - Marieke Jacobs

Marieke Jacobs – Mede-oprichter & trainer BetekenisBaan

Sinds 2021 werken we samen met Lisa en daar zijn we heel erg blij mee. Lisa is een kundige online marketeer om mee te werken. Ze houdt het overzicht, heeft de juiste kennis en kunde én communiceert duidelijk haar adviezen en acties. Dat werkt heel prettig!

Kortom, Lisa weet ons te ontzorgen in het online adverteren, zodat wij ons kunnen richten op datgene waar we goed in zijn: professionals begeleiden richting een betekenisbaan. Heel veel dank, Lisa!”

Gilles van Santvoort - Projectleider communicatie Stichting de Noordzee

“Afgelopen maanden heeft This is Gesty (Lisa Kippers) ontzettend goed geholpen bij het optimaliseren van social media campagnes voor de groene ngo waar ik werk. Niet alleen was het een fijne samenwerking met heldere communicatie en uitleg, en duidelijke afspraken, ook zijn we tevreden met de resultaten die zijn geboekt. Ik raad Lisa dan ook van harte aan!”

Michelle Schouwenburg - PlusPlus

Michelle Schouwenburg - Marketing manager PlusPlus

“Lisa is enorm betrokken, flexibel en pro-actief, heeft goede kennis van zaken, rapporteert duidelijk terug en is altijd bereid tot extra inzet als dat nodig is. Kortom: superfijn om mee samen te werken!”

Anna en Klaas van Landhuis in de Stad

Anna en Klaas - Eigenaren Landhuis in de Stad

“Sinds 2,5 jaar hebben wij een restaurant in Utrecht. Dat loopt vanaf het begin eigenlijk al goed, gelukkig. We wilden de tijd van de lockdown graag benutten om onze online zichtbaarheid vergroten, vooral ten aanzien van het diner en ons nieuwe initiatief de Parkwinkel. Lisa helpt ons daarbij met campagnes op social media. Onze volgersaantal is in de afgelopen tijd hard gegroeid, heel leuk om te zien! De samenwerking met Lisa ervaren we als fijn informeel, flexibel en professioneel. Blij mee!”

Heleen Blesgraaf - Solidaridad

Judith Verhoef - Birdwing Digital

“Ik ken Lisa al een tijdje via LinkedIn, ons werk als freelance online marketeers ligt mooi in het verlengde van elkaar. Daarom dacht ik gelijk aan haar toen er bij Vogelbescherming behoefte was aan iemand die voor langere tijd de Google Ads en Google Grants campagnes zou beheren. Het gaat om omvangrijke accounts waar veel in gebeurt. Het is dus erg fijn dat Lisa goed meedenkt hoe we het beste resultaat hieruit halen. Wat Lisa uniek maakt is haar grote betrokkenheid: ze verdiept zich écht in alles wat Vogelbescherming te bieden heeft qua ervaringen en producten. Daardoor komt ze proactief met ideeën die onze online campagnes beter maken. Ook laat ze heel transparant zien wat ze doet en welk effect dit heeft en probeert ze altijd het onderste uit de kan te halen. Bovendien is Lisa een fijne, eerlijke en gezellige collega om mee samen te werken!” 

Aukelien Wierenga - Imkerij de Werkbij

Aukelien Wierenga - Contentspecialist Imkerij de Werkbij

Lisa is een deskundige online marketeer, die goed meedenkt met de klant en Imkerij de Werkbij helpt bij campagnes en het vergroten van de online zichtbaarheid. Ze is duidelijk over haar werkzaamheden en flexibel als het gaat om inzet. Altijd vriendelijk en bedenkt handige oplossingen waar dat nodig is. Heel fijn om samen te werken!”

Yfke Metz -LFK magazine

Yfke Metz - Uitgever / Creative Director LFK magazine

“Vanaf september 2020 werk ik met Lisa samen. Dit voelde direct goed. Wat ik opvallend vond, is dat ze goed voorbereid was op ons kennismakingsgesprek. Ze had zich verdiept in ons merk en wist wat er speelde. Dit had ik nog niet eerder zo meegemaakt. Onze samenwerking is een mix tussen zakelijk en persoonlijk. Waarbij professionaliteit altijd bovenaan staat. Haar betrokkenheid is enorm en dat zorgt ervoor dat ze op maat onze online marketing in weet te zetten. Daarbij denkt ze graag mee op strategisch niveau. Lisa communiceert erg prettig en duidelijk. Zorgt ervoor dat er altijd overzicht is in wat we doen en anticipeert adequaat. De aandacht waarmee onze samenwerking is begonnen, is er nog steeds, dat maakt dat ik met vertrouwen onze online marketing aan Lisa overlaat!”

maurice-nudge-cycling

Maurice Hilhorst - Eigenaar Nudge Cycling

“Het contact met Lisa is erg prettig. Zij denkt goed mee over de markt waar we ons in begeven en weet wat er speelt. Onze gemeenschappelijk liefde voor de natuur en het bos zorgt ook voor een klik. Samen met haar vriend heeft Lisa een MTB clinic bij ons gevolgd om zelf te ervaren wat wij betekenen voor onze klanten. Ik heb met Lisa echt het gevoel dat we samen werken aan de groei van mijn bedrijf.”

Jaap Beemster

Jaap Beemster - Content Manager & Hoofdredacteur Multimedia Nationale Opera & Ballet

“Lisa is een heel fijn persoon om mee te werken. Ze is inhoudelijk goed op de hoogte wat er speelt in haar vakgebied en denkt strategisch mee met probleem- en vraagstukken. Daarnaast is Lisa een aanpakker die veel gedaan krijgt. Ze gaat grondig te werk en is analytisch. De onderste steen moet boven. Dat is een geruststelling als opdrachtgever. Het komt altijd goed!”

Lariza Ventura - Owner CandleLab

Lariza Ventura - Owner CandleLab

“Lisa is a knowledgeable marketeer. She created an online marketing strategy for my candle brand and she successfully set up all of the tracking systems on google analytics. I appreciated that she explained clearly what she was doing so now I am able to understand what each measurement means. Her practical knowledge was vital to make the campaign successful with my budget. Throughout the process, she remained available for questions and clarifications. I would recommend Lisa for any of your online marketing projects as she has strong analytical skills, communicates clearly, and gives you insightful advice.”

Heleen Blesgraaf - Solidaridad

Heleen Blesgraaf - Communications & Campaigning Advisor Solidaridad

“Lisa schakelt snel, zorgt voor overzicht en geeft het aan als ze kansen ziet om de campagnes te optimaliseren. Ik heb een deel van mijn verantwoordelijkheden bij haar belegd en dat geeft mij ruimte. Ik weet nu dat de social advertising goed is geregeld zonder dat ik er zelf steeds aan hoef te denken.”

Micheal Overzier

Michael Overzier - Chief Digital Officer

Lisa heeft een vrij unieke combinatie van zowel analytische sterke vaardigheden als een goed gevoel voor copy en design. Breed inzetbaar van mediastrategie tot een uitstekende campagnemanager voor zowel social als display en search. Sterke meewerkend voorman die zeer effectief is met een goed gevoel voor humor en een super loyale en fijne collega om mee samen te werken. 

Johan Visser - Eco Warehouse

Johan Visser - Mede-eigenaar Eco Warehouse

“Lisa is een enthousiaste en ervaren online marketeer die inhoudelijk sterk is in het adviseren hoe de campagnes op te bouwen en in google in te stellen. Steeds werkend vanuit data, analyse en resultaten om zo een volgende stap te kunnen bepalen. Vanuit haar ervaring voegt zij op strategisch niveau echt iets toe. Wij zijn erg blij met de progressie die wij de afgelopen periode hebben gemaakt en zijn er van overtuigd dat wij samen met Lisa Eco warehouse naar een hoger niveau kunnen brengen.”

maurice-nudge-cycling

Patricia Lamper-Liplijn - Marketing & Programma, Cultuurmarketing

Sinds anderhalf jaar verzorgt Lisa naar volle tevredenheid workshops voor Cultuurmarketing over online adverteren met Facebook en Instagram. Lisa heeft een prettige persoonlijkheid, kan goed en duidelijk uitleggen, is geduldig en komt haar afspraken na. Ze toont integriteit en verdiept zich in de organisaties en sector die ze voor zich heeft. Bovendien is ze transparant en eerlijk.”

Helder Yoga - Rachel Theuns

Rachel Theuns - Eigenaar Helder Yoga

 “Nu ik met Lisa samenwerk weet ik dat ik niet meer na hoef te denken over mijn Google Adwords campagnes. Ze heeft ze allemaal onder controle en zorgt voor de beste resultaten. Lisa ontzorgt en is proactief!”

Egbert Hendriks - Sampath Foundation

Egbert Hendriks - Founder Sampath Foundation

De samenwerking met Lisa is inhoudelijk goed en bovendien erg plezierig. Inhoudelijk gaat het over de social advertising campagne. Daarbij laat Lisa zich kennen door initiatief te nemen, en ook nog een goed samen te werken met de andere leden van het team. Plezierig is het omdat ze snel werkt, collega’s helpt en niet te beroerd is om een klusje te doen. Super!

Rianne Manten - Transformatief Coach & Marketer

Rianne Manten - Transformatie Coach & Marketer

“Lisa heb ik ervaren als een zeer kundige professional. Invoelend, pragmatisch, strategisch en betrouwbaar. Ze heeft de lancering van mijn website heel goed gestructureerd, gebouwd en het proces gemanaged met een hoog tempo. We konden snel en flexibel schakelen in denken, voelen en in uitvoer. Persoonlijk vind ik haar als mens heel warm, integer en liefdevol.

Robert Bridgeman - Auteur Stoppen Met Vlees

Robert Bridgeman - Auteur Stoppen met Vlees

“In de samenwerking met Lisa zie en ervaar ik haar als een warme, gedegen en gedreven persoonlijkheid. Ze doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. Tevens is haar authenticiteit een grote krachtbron waarmee ze actief bijdraagt aan het verruimen van collectief bewustzijn. De vakmatige expertise van Lisa en in combinatie met haar ongoing onderzoekende en lerende mindset, maakt haar een krachtige vrouw met een waardevolle missie.

Dionne Knooren - Pinterest Marketeer

Dionne Knooren - Eigenaar Pinterest-Marketing

Lisa is een ervaren online marketeer die niet alleen weet hoe je campagnes kunt instellen en optimaliseren voor het beste resultaat. Ze is ook een sterke strategische speler. Ze deelt vol overtuiging haar strategie en advies met haar klanten. Ze heeft een sterk analytisch inzicht, beschikt over goede communicatieve skills en zorgt ervoor dat je als klant volledig ontzorgd wordt.

Gijs van der Zande - Onderdelenplanet.nl

Gijs van der Zande - Onderdelenplanet.nl

“De afgelopen maanden hebben we met Lisa samengewerkt om de basis van ons Google Ads account goed neer te zetten. Voor ons bedrijf staan er meer dan 1,5 miljoen advertenties live en het is een hele uitdaging om dat onder control te houden. Lisa ondersteunt ons daarbij op een prettige wijze en daar waar ze het niet weet zoekt ze het uit voor ons. Ze geeft ook richting aan wat de volgende stappen kunnen zijn. Ons doel is om zelf meer kennis op te doen over Google Ads en daarbij ondersteunt ze ons goed.”

Lisa Schonenberg - Verhalenbrein

Lisa Schonenberg - Eigenaar Verhalenbrein

“Lisa Kippers was mijn collega bij Solidaridad. Daar heeft ze een nieuwe online strategie neergezet, online campagnes uitgevoerd en Google AdWords een boost gegeven. Ik heb haar leren kennen als een slimme, betrouwbare en hardwerkende professional. Lisa is flexibel, resultaatgericht en altijd bereid om mee te denken. En ook belangrijk: een leuke collega! Ze is nuchter, aardig en heeft een goed gevoel voor humor. Kortom: een aanwinst voor ieder bedrijf!

Lisa Schonenberg - Verhalenbrein

Alexander de Jonge – CFO bij VR Arcade

Lisa heeft ons tijdelijk geholpen weer goed inzicht te krijgen in de online marketing. Wat het werken met haar voornamelijk zo prettig maakt is dat zij heel duidelijk de verwachtingen schept in haar werkzaamheden. De uitkomsten daarvan presenteert zij op de heldere manier en eventuele vragen beantwoord ze snel en volledig. Ondanks dat zij meerdere werkgevers heeft lijkt het toch alsof zij continu voor je aan het werk is.

Wil je vrijblijvend kennismaken?

Ga dan mee op een natuurtje. Tijdens een wandeling in de natuur leren we elkaar kennen en bespreken we hoe een mogelijke samenwerking eruitziet.