Reviews

Yfke Metz -LFK magazine

Yfke Metz - Uitgever / Creative Director LFK magazine

“Vanaf september 2020 werk ik met Lisa samen. Dit voelde direct goed. Wat ik opvallend vond, is dat ze goed voorbereid was op ons kennismakingsgesprek. Ze had zich verdiept in ons merk en wist wat er speelde. Dit had ik nog niet eerder zo meegemaakt. Onze samenwerking is een mix tussen zakelijk en persoonlijk. Waarbij professionaliteit altijd bovenaan staat. Haar betrokkenheid is enorm en dat zorgt ervoor dat ze op maat onze online marketing in weet te zetten. Daarbij denkt ze graag mee op strategisch niveau. Lisa communiceert erg prettig en duidelijk. Zorgt ervoor dat er altijd overzicht is in wat we doen en anticipeert adequaat. De aandacht waarmee onze samenwerking is begonnen, is er nog steeds, dat maakt dat ik met vertrouwen onze online marketing aan Lisa overlaat!”

Johan Visser - Eco Warehouse

Johan Visser - Mede-eigenaar Eco Warehouse

“Lisa is een enthousiaste en ervaren online marketeer die inhoudelijk sterk is in het adviseren hoe de campagnes op te bouwen en in google in te stellen. Steeds werkend vanuit data, analyse en resultaten om zo een volgende stap te kunnen bepalen. Vanuit haar ervaring voegt zij op strategisch niveau echt iets toe. Wij zijn erg blij met de progressie die wij de afgelopen periode hebben gemaakt en zijn er van overtuigd dat wij samen met Lisa Eco warehouse naar een hoger niveau kunnen brengen.”

Heleen Blesgraaf - Solidaridad

Heleen Blesgraaf - Communications & Campaigning Advisor Solidaridad

“Lisa schakelt snel, zorgt voor overzicht en geeft het aan als ze kansen ziet om de campagnes te optimaliseren. Ik heb een deel van mijn verantwoordelijkheden bij haar belegd en dat geeft mij ruimte. Ik weet nu dat de social advertising goed is geregeld zonder dat ik er zelf steeds aan hoef te denken.”

Lariza Ventura - Owner CandleLab

Lariza Ventura - Owner CandleLab

“Lisa is a knowledgeable marketeer. She created an online marketing strategy for my candle brand and she successfully set up all of the tracking systems on google analytics. I appreciated that she explained clearly what she was doing so now I am able to understand what each measurement means. Her practical knowledge was vital to make the campaign successful with my budget. Throughout the process, she remained available for questions and clarifications. I would recommend Lisa for any of your online marketing projects as she has strong analytical skills, communicates clearly, and gives you insightful advice.”

Jaap Beemster

Jaap Beemster - Content Manager & Hoofdredacteur Multimedia Nationale Opera & Ballet

“Lisa is een heel fijn persoon om mee te werken. Ze is inhoudelijk goed op de hoogte wat er speelt in haar vakgebied en denkt strategisch mee met probleem- en vraagstukken. Daarnaast is Lisa een aanpakker die veel gedaan krijgt. Ze gaat grondig te werk en is analytisch. De onderste steen moet boven. Dat is een geruststelling als opdrachtgever. Het komt altijd goed!”

Rianne Manten - Transformatief Coach & Marketer

Rianne Manten - Transformatie Coach & Marketer

“Lisa heb ik ervaren als een zeer kundige professional. Invoelend, pragmatisch, strategisch en betrouwbaar. Ze heeft de lancering van mijn website heel goed gestructureerd, gebouwdt en het proces gemanaged met een hoog tempo. We konden snel en flexibel schakelen in denken, voelen en in uitvoer. Persoonlijk vind ik haar als mens heel warm, integer en liefdevol.

Gijs van der Zande - Onderdelenplanet.nl

Gijs van der Zande - Onderdelenplanet.nl

“De afgelopen maanden hebben we met Lisa samengewerkt om de basis van ons Google Ads account goed neer te zetten. Voor ons bedrijf staan er meer dan 1,5 miljoen advertenties live en het is een hele uitdaging om dat onder control te houden. Lisa ondersteunt ons daarbij op een prettige wijze en daar waar ze het niet weet zoekt ze het uit voor ons. Ze geeft ook richting aan wat de volgende stappen kunnen zijn. Ons doel is om zelf meer kennis op te doen over Google Ads en daarbij ondersteunt ze ons goed.”

Dionne Knooren - Pinterest Marketeer

Dionne Knooren - Eigenaar Pinterest-Marketing

Lisa is een ervaren online marketeer die niet alleen weet hoe je campagnes kunt instellen en optimaliseren voor het beste resultaat. Ze is ook een sterke strategische speler. Ze deelt vol overtuiging haar strategie en advies met haar klanten. Ze heeft een sterk analytisch inzicht, beschikt over goede communicatieve skills en zorgt ervoor dat je als klant volledig ontzorgd wordt.

Anna en Klaas van Landhuis in de Stad

Anna en Klaas - Eigenaren Landhuis in de Stad

“Sinds 2,5 jaar hebben wij een restaurant in Utrecht. Dat loopt vanaf het begin eigenlijk al goed, gelukkig. We wilden de tijd van de lockdown graag benutten om onze online zichtbaarheid vergroten, vooral ten aanzien van het diner en ons nieuwe initiatief de Parkwinkel. Lisa helpt ons daarbij met campagnes op social media. Onze volgersaantal is in de afgelopen tijd hard gegroeid, heel leuk om te zien! De samenwerking met Lisa ervaren we als fijn informeel, flexibel en professioneel. Blij mee!”

Micheal Overzier

Michael Overzier - Chief Digital Officer

Lisa heeft een vrij unieke combinatie van zowel analytische sterke vaardigheden als een goed gevoel voor copy en design. Breed inzetbaar van mediastrategie tot een uitstekende campagnemanager voor zowel social als display en search. Sterke meewerkend voorman die zeer effectief is met een goed gevoel voor humor en een super loyale en fijne collega om mee samen te werken. 

Helder Yoga - Rachel Theuns

Rachel Theuns - Eigenaar Helder Yoga

 “Nu ik met Lisa samenwerk weet ik dat ik niet meer na hoef te denken over mijn Google Adwords campagnes. Ze heeft ze allemaal onder controle en zorgt voor de beste resultaten. Lisa ontzorgt en is proactief!”

Egbert Hendriks - Sampath Foundation

Egbert Hendriks - Founder Sampath Foundation

De samenwerking met Lisa is inhoudelijk goed en bovendien erg plezierig. Inhoudelijk gaat het over de social advertising campagne. Daarbij laat Lisa zich kennen door initiatief te nemen, en ook nog een goed samen te werken met de andere leden van het team. Plezierig is het omdat ze snel werkt, collega’s helpt en niet te beroerd is om een klusje te doen. Super!

Robert Bridgeman - Auteur Stoppen Met Vlees

Robert Bridgeman - Auteur Stoppen met Vlees

“In de samenwerking met Lisa zie en ervaar ik haar als een warme, gedegen en gedreven persoonlijkheid. Ze doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. Tevens is haar authenticiteit een grote krachtbron waarmee ze actief bijdraagt aan het verruimen van collectief bewustzijn. De vakmatige expertise van Lisa en in combinatie met haar ongoing onderzoekende en lerende mindset, maakt haar een krachtige vrouw met een waardevolle missie.

Lisa Schonenberg - Verhalenbrein

Lisa Schonenberg - Eigenaar Verhalenbrein

“Lisa Kippers was mijn collega bij Solidaridad. Daar heeft ze een nieuwe online strategie neergezet, online campagnes uitgevoerd en Google AdWords een boost gegeven. Ik heb haar leren kennen als een slimme, betrouwbare en hardwerkende professional. Lisa is flexibel, resultaatgericht en altijd bereid om mee te denken. En ook belangrijk: een leuke collega! Ze is nuchter, aardig en heeft een goed gevoel voor humor. Kortom: een aanwinst voor ieder bedrijf!

Lisa Schonenberg - Verhalenbrein

Alexander de Jonge – CFO bij VR Arcade

Lisa heeft ons tijdelijk geholpen weer goed inzicht te krijgen in de online marketing. Wat het werken met haar voornamelijk zo prettig maakt is dat zij heel duidelijk de verwachtingen schept in haar werkzaamheden. De uitkomsten daarvan presenteert zij op de heldere manier en eventuele vragen beantwoord ze snel en volledig. Ondanks dat zij meerdere werkgevers heeft lijkt het toch alsof zij continu voor je aan het werk is.

Wil je vrijblijvend kennismaken?

Ga dan mee op een natuurtje. Tijdens een wandeling in de natuur leren we elkaar kennen en bespreken we hoe een mogelijke samenwerking eruitziet.