Klantcase: Helder Yoga

Over Helder Yoga

Helder Yoga is een yogaschool in Den Haag, vlakbij het strand van Scheveningen. Het is ontstaan vanuit de wens om yoga met zoveel mensen te delen om zo samen de wereld een klein beetje mooier te maken. Zo is een studio ontstaan waar iedereen welkom is. Een heerlijke plek, met een sfeer die rust ademt en waarbij er gelijk iets van je afglijdt zodra je over de drempel stapt.

Situatie

Ik ben ingeschakeld om te helpen met het verhogen van de merkbekendheid en het vergroten van het aantal klanten van Helder Yoga. na het geven van een training in social media advertising zijn we een langdurige samenwerking aangegaan.

Google Ads

Op wekelijkse basis ondersteun ik Helder Yoga met de verschillende Google Ads zoekcampagnes. We spelen daarmee in op het zoekgedrag van potentiële klanten die zoeken naar yogalessen, privélessen of specifieke workshops. Wanneer er speciale acties zijn of nieuwe workshops maak ik nieuwe campagnes en pas ik de advertentieteksten aan. Ook optimaliseer ik de advertentie-extenties en sturen ik de campagnes bij aan de hand van data uit Google Analytics.

Social Advertising

Daarnaast verzorg ik de Social Advertising campagnes voor de verschillende yogaworkshops of acties. We richten ons daarbij voornamelijk op het bereiken van nieuwe mensen geïnteresseerd in Yoga in de buurt van Den Haag. Ik help met het opzetten van de doelgroepen en de advertentieteksten.

Resultaten

  • Circa 35% van het verkeer naar de site komt uit advertising;
  • Advertising bijgedragen aan het leveren van minimaal 15% van de conversies;
  • Het aantal social volgers is verdubbeld vanaf de periode dat we zijn begonnen met adverteren tot nu. De likes zijn niet alleen betaalde likes, maar ook uit organische groei.
Klant: Helder Yoga

Over Lisa

Lisa Kippers is onder This is Gesty werkzaam als freelance online marketeer voor mooie merken, goede doelen en social enterprises. Met meer dan 6 jaar ervaring als online marketeer deelt ze hier haar kennis, ervaring en tips. 

Lees hier meer over Lisa.