doccs

Over doccs

Huisartsenpraktijk doccs combineert gewone zorg in de praktijk, zoals je gewend bent, met moderne digitale hulpmiddelen. Op die manier maken ze het makkelijk om elkaar te bereiken en kleine dingen te regelen. Zo krijg je de best mogelijke service en maken ze de zorg toekomstbestendig.

Zo kun je met de doccs app 24/7 terecht met je zorgvraag. Je chat met je dokter, maakt een afspraak, bespreekt je klachten of vraagt een herhaalrecept aan. Allemaal in één handige app.

Situatie

Het concept van doccs bestaat nog niet zo lang. De eerste doccs huisartsenpraktijk is begin 2021 geopend doccs Utrecht Veilinghaven. Om de merkbekendheid te vergroten hebben ze mij gevraagd om een online marketing strategie op te stellen en uit te voeren.

Awareness met social ads

Met behulp van social media advertenties laten we een nieuwe doelgroep kennis maken met de doccs huisartsenpraktijk in Utrecht. Dat doen we door diverse advertentievarianten te testen en te doorontwikkelen. Daarbij letten we nauw op het bereik, de contactfrequentie en de interactieratio’s. We targeten verschillende doelgroepen zoals personen die onlangs zijn verhuisd, mensen die in de buurt wonen en Utrecht breed.

Engagement via Google Ads

We zetten daarnaast Google Ads in om doccs onder de aandacht te brengen bij personen die specifiek zoeken naar huisarts-gerelateerde zoektermen. We vergemakkelijken het zoekproces door te targeten op mensen die willen overstappen van huisarts of digitaal een afspraak willen maken. De campagnes zijn opgedeeld in specifieke advertentiegroepen en advertenties. Ik test verschillende advertentieteksten tegen elkaar. Daarnaast geef ik advies over het verbeteren van de website (SEO) en het inzichtelijk maken van de data in Google Analytics.

Goede match

Wat mij persoonlijk aanspreekt in doccs is de moderne manier van zorg leveren. Met de doccs-app kun je snel en persoonlijk contact hebben met je huisarts. Het is fijn om te weten dat je binnen 24 uur een afspraak kan maken. Dit kan zowel fysiek in de praktijk of juist vanuit huis door te videobellen. Die flexibiliteit in combinatie met de aandacht spreekt mij aan. Met dit soort oplossingen maken we samen de wereld een beetje mooier.

doccs huisartsenpraktijk

Over Lisa

Lisa Kippers is onder This is Gesty werkzaam als freelance online marketeer voor mooie merken, goede doelen en social enterprises. Met meer dan 6 jaar ervaring als online marketeer deelt ze hier haar kennis, ervaring en tips. 

Lees hier meer over Lisa.

Reviews

Yfke Metz - Uitgever / Creative Director LFK magazine

“Vanaf september 2020 werk ik met Lisa samen. Dit voelde direct goed. Wat ik opvallend vond, is dat ze goed voorbereid was op ons kennismakingsgesprek. Ze had zich verdiept in ons merk en wist wat er speelde. Dit had ik nog niet eerder zo meegemaakt. Onze samenwerking is een mix tussen zakelijk en persoonlijk. Waarbij professionaliteit altijd bovenaan staat. Haar betrokkenheid is enorm en dat zorgt ervoor dat ze op maat onze online marketing in weet te zetten. Daarbij denkt ze graag mee op strategisch niveau. Lisa communiceert erg prettig en duidelijk. Zorgt ervoor dat er altijd overzicht is in wat we doen en anticipeert adequaat. De aandacht waarmee onze samenwerking is begonnen, is er nog steeds, dat maakt dat ik met vertrouwen onze online marketing aan Lisa overlaat!”

Heleen Blesgraaf - Communications & Campaigning Advisor Solidaridad

“Lisa schakelt snel, zorgt voor overzicht en geeft het aan als ze kansen ziet om de campagnes te optimaliseren. Ik heb een deel van mijn verantwoordelijkheden bij haar belegd en dat geeft mij ruimte. Ik weet nu dat de social advertising goed is geregeld zonder dat ik er zelf steeds aan hoef te denken.”

Egbert Hendriks - Founder Sampath Foundation

De samenwerking met Lisa is inhoudelijk goed en bovendien erg plezierig. Inhoudelijk gaat het over de social advertising campagne. Daarbij laat Lisa zich kennen door initiatief te nemen, en ook nog een goed samen te werken met de andere leden van het team. Plezierig is het omdat ze snel werkt, collega’s helpt en niet te beroerd is om een klusje te doen. Super!

Lariza Ventura - Owner CandleLab

“Lisa is a knowledgeable marketeer. She created an online marketing strategy for my candle brand and she successfully set up all of the tracking systems on google analytics. I appreciated that she explained clearly what she was doing so now I am able to understand what each measurement means. Her practical knowledge was vital to make the campaign successful with my budget. Throughout the process, she remained available for questions and clarifications. I would recommend Lisa for any of your online marketing projects as she has strong analytical skills, communicates clearly, and gives you insightful advice.”

Anna en Klaas - Eigenaren Landhuis in de Stad

“Sinds 2,5 jaar hebben wij een restaurant in Utrecht. Dat loopt vanaf het begin eigenlijk al goed, gelukkig. We wilden de tijd van de lockdown graag benutten om onze online zichtbaarheid vergroten, vooral ten aanzien van het diner en ons nieuwe initiatief de Parkwinkel. Lisa helpt ons daarbij met campagnes op social media. Onze volgersaantal is in de afgelopen tijd hard gegroeid, heel leuk om te zien! De samenwerking met Lisa ervaren we als fijn informeel, flexibel en professioneel. Blij mee!”

Michael Overzier - Chief Digital Officer

Lisa heeft een vrij unieke combinatie van zowel analytische sterke vaardigheden als een goed gevoel voor copy en design. Breed inzetbaar van mediastrategie tot een uitstekende campagnemanager voor zowel social als display en search. Sterke meewerkend voorman die zeer effectief is met een goed gevoel voor humor en een super loyale en fijne collega om mee samen te werken. 

Rachel Theuns - Helder Yoga

 "Nu ik met Lisa samenwerk weet ik dat ik niet meer na hoef te denken over mijn Google Adwords campagnes. Ze heeft ze allemaal onder controle en zorgt voor de beste resultaten. Lisa ontzorgt en is proactief!" 

Jaap Beemster - Nationale Opera & Ballet

"Lisa is een heel fijn persoon om mee te werken. Ze is inhoudelijk goed op de hoogte wat er speelt in haar vakgebied en denkt strategisch mee met probleem- en vraagstukken. Daarnaast is Lisa een aanpakker die veel gedaan krijgt. Ze gaat grondig te werk en is analytisch. De onderste steen moet boven. Dat is een geruststelling als opdrachtgever. Het komt altijd goed!"

Rianne Manten - Transformatief Coach

"Lisa heb ik ervaren als een zeer kundige professional. Invoelend, pragmatisch, strategisch en betrouwbaar. Ze heeft de lancering van mijn website heel goed gestructureerd, gebouwdt en het proces gemanaged met een hoog tempo. We konden snel en flexibel schakelen in denken, voelen en in uitvoer. Persoonlijk vind ik haar als mens heel warm, integer en liefdevol."

Robert Bridgeman - Stoppen met Vlees

"In de samenwerking met Lisa zie en ervaar ik haar als een warme, gedegen en gedreven persoonlijkheid. Ze doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. Tevens is haar authenticiteit een grote krachtbron waarmee ze actief bijdraagt aan het verruimen van collectief bewustzijn. De vakmatige expertise van Lisa en in combinatie met haar ongoing onderzoekende en lerende mindset, maakt haar een krachtige vrouw met een waardevolle missie."