Lisa Kippers
Freelance online marketeer voor een mooiere en groenere wereld

Lisa Kippers - Freelance Online marketeer - Hand inzoom

Wat ik doe

Onder de naam This is Gesty help ik duurzame bedrijven, social enterprises en groene initiatieven met hun online marketing . Want ik geloof dat een goede online marketing aanpak kan bijdragen aan een betere wereld. Een goed idee of verhaal wordt pas écht goed als mensen erover lezen, praten én actie ondernemen. Met effectieve targeting kunnen we de juiste doelgroep bereiken en echte impact maken. Samen zorgen we ervoor dat jouw goede of duurzame idee wordt gehoord.

Lisa Kippers in ’t kort

Geniet enorm van in de natuur zijn

Maakt bewuste keuzes, zowel privé als zakelijk

Krijgt energie van indie-, rock- en metal- muziek en gaat graag naar concerten en festivals

Is mede-eigenaar van de blog Opvallend Utrecht, waar ik schrijf over al het leuks in mijn stadsie

Droomt ervan om in de toekomst de verbinding tussen mens en natuur te versterken op een fysieke locatie, zoals een landgoed of boerderij waar ik mensen een ‘thuis’ in de natuur kan aanbieden

Over Lisa Kippers - This is Gesty - Zittend

Mijn verhaal

Ik houd van de natuur! Dat heb ik van kinds af aan meegekregen, want ik ben geboren (1990) en opgegroeid op een boerderij in Twente. Mijn drive om de wereld mooier en groener te maken, werd vervolgens  aangewakkerd tijdens mijn studies Communicatiewetenschap en International Development. Ik liep stage in Phnom Penh en Manila en schrok van de armoede en milieuvervuiling. In deze drukke miljoenensteden werd me al snel duidelijk dat we hard moeten werken om deze prachtige wereld te behouden. De wereld heeft oplossingen nodig voor klimaatverandering, de plasticsoep, ongelijkheid, ontbossing en het verlies van biodiversiteit.

Ik ben betrokken bij de wereld en maak bewuste keuzes, zowel privé als zakelijk. Met This is Gesty kan ik mijn expertise op het gebied van online marketing delen om de wereld te verbeteren en te verduurzamen.

Wat betekent This is Gesty?

Gesty komt van het woord geste en betekent ‘goede bedoeling’ of ‘een gebaar van goede wil’. Dat is precies wat ik met mijn onderneming wil doen iets goeds doen voor de wereld.

Waar ik in geloof

  • We hebben maar één wereld, dus daar moeten we zuinig op zijn.
  • Van geven word je gelukkig. Dus ik deel graag en geef zoveel als ik kan.
  • De positieve werking van in de natuur zijn. Ik ga daarom zo vaak mogelijk de natuur in.
  • Alle beetjes helpen. Ook kleine dingen dragen bij aan het grotere geheel.
  • De goedheid van de mens. Ik hoop dat we elkaar wat meer gaan vertrouwen.
Lisa Kippers - Freelance Online marketeer - Hand inzoom

Reviews

Yfke Metz - Uitgever / Creative Director LFK magazine

“Vanaf september 2020 werk ik met Lisa samen. Dit voelde direct goed. Wat ik opvallend vond, is dat ze goed voorbereid was op ons kennismakingsgesprek. Ze had zich verdiept in ons merk en wist wat er speelde. Dit had ik nog niet eerder zo meegemaakt. Onze samenwerking is een mix tussen zakelijk en persoonlijk. Waarbij professionaliteit altijd bovenaan staat. Haar betrokkenheid is enorm en dat zorgt ervoor dat ze op maat onze online marketing in weet te zetten. Daarbij denkt ze graag mee op strategisch niveau. Lisa communiceert erg prettig en duidelijk. Zorgt ervoor dat er altijd overzicht is in wat we doen en anticipeert adequaat. De aandacht waarmee onze samenwerking is begonnen, is er nog steeds, dat maakt dat ik met vertrouwen onze online marketing aan Lisa overlaat!”

Heleen Blesgraaf - Communications & Campaigning Advisor Solidaridad

“Lisa schakelt snel, zorgt voor overzicht en geeft het aan als ze kansen ziet om de campagnes te optimaliseren. Ik heb een deel van mijn verantwoordelijkheden bij haar belegd en dat geeft mij ruimte. Ik weet nu dat de social advertising goed is geregeld zonder dat ik er zelf steeds aan hoef te denken.”

Egbert Hendriks - Founder Sampath Foundation

De samenwerking met Lisa is inhoudelijk goed en bovendien erg plezierig. Inhoudelijk gaat het over de social advertising campagne. Daarbij laat Lisa zich kennen door initiatief te nemen, en ook nog een goed samen te werken met de andere leden van het team. Plezierig is het omdat ze snel werkt, collega’s helpt en niet te beroerd is om een klusje te doen. Super!

Lariza Ventura - Owner CandleLab

“Lisa is a knowledgeable marketeer. She created an online marketing strategy for my candle brand and she successfully set up all of the tracking systems on google analytics. I appreciated that she explained clearly what she was doing so now I am able to understand what each measurement means. Her practical knowledge was vital to make the campaign successful with my budget. Throughout the process, she remained available for questions and clarifications. I would recommend Lisa for any of your online marketing projects as she has strong analytical skills, communicates clearly, and gives you insightful advice.”

Anna en Klaas - Eigenaren Landhuis in de Stad

“Sinds 2,5 jaar hebben wij een restaurant in Utrecht. Dat loopt vanaf het begin eigenlijk al goed, gelukkig. We wilden de tijd van de lockdown graag benutten om onze online zichtbaarheid vergroten, vooral ten aanzien van het diner en ons nieuwe initiatief de Parkwinkel. Lisa helpt ons daarbij met campagnes op social media. Onze volgersaantal is in de afgelopen tijd hard gegroeid, heel leuk om te zien! De samenwerking met Lisa ervaren we als fijn informeel, flexibel en professioneel. Blij mee!”

Michael Overzier - Chief Digital Officer

Lisa heeft een vrij unieke combinatie van zowel analytische sterke vaardigheden als een goed gevoel voor copy en design. Breed inzetbaar van mediastrategie tot een uitstekende campagnemanager voor zowel social als display en search. Sterke meewerkend voorman die zeer effectief is met een goed gevoel voor humor en een super loyale en fijne collega om mee samen te werken. 

Rachel Theuns - Helder Yoga

 "Nu ik met Lisa samenwerk weet ik dat ik niet meer na hoef te denken over mijn Google Adwords campagnes. Ze heeft ze allemaal onder controle en zorgt voor de beste resultaten. Lisa ontzorgt en is proactief!" 

Jaap Beemster - Nationale Opera & Ballet

"Lisa is een heel fijn persoon om mee te werken. Ze is inhoudelijk goed op de hoogte wat er speelt in haar vakgebied en denkt strategisch mee met probleem- en vraagstukken. Daarnaast is Lisa een aanpakker die veel gedaan krijgt. Ze gaat grondig te werk en is analytisch. De onderste steen moet boven. Dat is een geruststelling als opdrachtgever. Het komt altijd goed!"

Rianne Manten - Transformatief Coach

"Lisa heb ik ervaren als een zeer kundige professional. Invoelend, pragmatisch, strategisch en betrouwbaar. Ze heeft de lancering van mijn website heel goed gestructureerd, gebouwdt en het proces gemanaged met een hoog tempo. We konden snel en flexibel schakelen in denken, voelen en in uitvoer. Persoonlijk vind ik haar als mens heel warm, integer en liefdevol."

Robert Bridgeman - Stoppen met Vlees

"In de samenwerking met Lisa zie en ervaar ik haar als een warme, gedegen en gedreven persoonlijkheid. Ze doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. Tevens is haar authenticiteit een grote krachtbron waarmee ze actief bijdraagt aan het verruimen van collectief bewustzijn. De vakmatige expertise van Lisa en in combinatie met haar ongoing onderzoekende en lerende mindset, maakt haar een krachtige vrouw met een waardevolle missie."

Happy Planet Professional

Sinds 2020 ben ik aangesloten bij Happy Planet Professionals: een netwerk van maatschappelijk bewuste zelfstandige professionals die bijdragen aan een betere wereld.

Logo Happy Planet Professionals

Wil je vrijblijvend kennismaken?

Ga dan mee op een natuurtje. Tijdens een wandeling in de natuur leren we elkaar kennen en bespreken we hoe een mogelijke samenwerking eruitziet.