Zoekmachine marketing: Adverteren op Google

Wil je Google advertising effectief inzetten? Met advertenties op Google wordt jouw merk gezien door een doelgroep die actief op zoek is naar een product of dienst. Je betaalt alleen wanneer een gebruiker daadwerkelijk op de advertentie klikt. De ideale manier om jouw merk onder de aandacht te brengen.

Zoekmachine marketing

Mooie merken en groene initiatieven moeten gehoord worden. Met Google Ads Search kun je gevonden worden op voor jouw doelgroep belangrijke zoekwoorden.

Elk bedrijf wil graag bovenaan komen in de zoekresultaten van Google. Een hoge organische positie in Google is niet altijd even makkelijk. Met Google Ads Search kun je jouw merk boven de organische resultaten adverteren. Daarnaast kun je iemand targeten die verder in de funnel is dan bij Facebook advertising. Dit komt doordat je op specifieke zoektermen kan bieden.

Ik ben Google Ads Search certified en heb ruim 6 jaar ervaring met het opzetten en optimaliseren van Google Ads campagnes.

Voordelen Google Ads:

Exacte targeting

Met Google Ads kun je uiterst specifiek targeten op zoektermen die voor jouw merk belangrijk zijn.

Hoog conversieratio

Als jouw doelgroep zoekt in Google zitten meestal verder in de salesfunnel en converteren daardoor eerder.

Data-driven targeting

Naast zoekwoorden targeting kun je ook remarketing inzetten of gebruik maken van in-market of affinity doelgroepen.

Werkwijze

Door te targeten op specifieke zoektermen kun je jouw advertenties tonen aan een doelgroep die op zoek is naar jouw verhaal, product of oplossing. Een effectieve Adwords-campagne is meer dan een paar advertenties aanmaken en deze op een paar zoekwoorden targeten.

Ik help je graag met het behalen van de beste resultaten in Adwords. Ten eerste Voordat bespreken we uitvoerig de doelstelling en de eventuele huidige campagnes. Vervolgens maak ik een analyse en geef ik advies over de in te zetten zoekmachine-marketing strategie.

Gedurende onze samenwerking geef ik regelmatig updates over het verloop van de Search-campagne. Bovendien is het belangrijk om contact te houden tijdens de campagne om de beste zoektermen te targeten en de slechtere uit te sluiten. Tot slot zal ik de campagne tussentijds optimaliseren en bijsturen. 

Ik kan je helpen met:

Google Ad Grants aanvragen en opzetten

Ontwikkeling van searchmarketing-strategie

Zoekwoordenonderzoek

Huidige campagnes optimaliseren

Effectieve campagnes opzetten

Ik ben Google Partner:

Jouw zoekmachine marketing uitbesteden?

Ik help graag met het verbeteren van Google Ads voor jouw duurzame merk, social enterprise of impact-onderneming. Plan een afspraak in en kijk wat ik voor jou kan betekenen.