Training Facebook advertising

Wil je een succesvolle Facebook-campagne starten? Door te adverteren via Facebook of Instagram kun je jouw doelgroep bereiken, jouw mooie verhaal overbrengen en klanten werven.

 Wil je graag meer weten over Facebook en Instagram advertising? Zijn je marketing resultaten nog niet naar wens? Of heb je een mooie start gemaakt en ben je klaar voor de volgende stap? Ik help je graag met een training Facebook advertising.

Succesvol adverteren op Facebook

Wil je graag zelf adverteren op social media, maar heb je nog niet genoeg kennis erover? Leer met een op maat gemaakte training hoe je Facebook en Instagram advertenties succesvol kan inzetten. Ik leer je de techniek maar geef ook tips & tricks.

Met deze praktische training leer je alle ins en outs van de Facebook Business Manager. Aan de hand van jouw wensen maak ik een op maat gemaakte training. Ik leg je stap voor stap uit hoe je het beste kan adverteren op Facebook en Instagram.

Voordelen Facebook Training:

Persoonlijke aandacht

Ik geef de trainingen één-op-één of in kleine groepen van maximaal 3 personen zodat alle vragen beantwoord kunnen worden.

Intake & training op maat

Na een persoonlijke intake waar we samen het doel bepalen van de training, maak ik een op maat gemaakte training afgestemd op jouw wensen.

Heb zelf controle

Ik ben een expert op gebied van social media advertising en kan daardoor bruikbare tips & tricks geven, waardoor je zelf de social campagnes kan beheren.

Werkwijze

 Voordat de training begint hebben we telefonisch contact over wat je precies uit de training wilt halen en welke vragen je graag beantwoord ziet. Ook wil ik graag weten wat jouw doelstelling is met Facebook advertising.

Daarna duiken we samen de Facebook Business Manager in om te kijken naar targeting opties om voor jouw relevante doelgroep te bereiken. We kunnen ook samen remarketing opzetten en lookalike audiences aanmaken. We gaan aan de slag met de Facebook Pixel en ik leg je de Facebook Funnel uit. Ik geef je graag advies over budgetten en looptijden van campagnes. Tot slot zullen we een aantal advertenties opmaken die je vervolgens meteen kan inzetten.  

Tijdens de Training:

Formuleren we samen concrete doelstelling(en)

Leer je de Facebook Business Manager gebruiken

Laat ik je kennismaken met de Facebook Funnel en alle advertentiemogelijkheden

Gaan we verschillende doelgroepen aanmaken, waaronder retargeting aan de hand van de Facebook Pixel

Leer je best practices voor het opzetten van verschillende advertenties