Online marketing expertises

Betere online zichtbaarheid?

Wil jij jouw duurzame of eerlijke producten online beter onder de aandacht brengen? Mooie merken en goede doelen moeten gehoord worden. Ik zorg ervoor dat je op de juiste manier op de (online) markt wordt gezet. Bedrijven en organisaties die een verschil (willen) maken hebben een streepje voor bij mij. Ik werk graag met goede doelen of bedrijven die werkzaam zijn in de duurzame sector. Ik kan je helpen met online marketing op gebied van zoekmachinemarketing, social media advertising of het maken van een gedegen online marketingstrategie.

Zo ziet een samenwerking eruit:

Doelstelling vaststellen

Na een persoonlijk gesprek bepalen we samen wat het doel is van de samenwerking. 

Strategie bepalen

Aan de hand van inzichten van de doelgroep, data en eventuele huidige campagnes en middelen zal ik een strategie bepalen. 

Campagne-opzet en akkoord

Voordat een campagne live gaat, zal ik altijd de advertenties opsturen ter goedkeuring. Als de campagne helemaal naar wens is, gaan we van start!

Rapporteren en optimaliseren

Nu begint het echte werk. De resultaten komen binnen en ik zal optimalisaties uitvoeren en ze regelmatig delen via mail of een rapportage.

Evalueren

Als de campagne ten einde is gekomen, zal ik een eindrapportage sturen met de belangrijkste resultaten. Ook kunnen we samen door de resultaten lopen en eventuele vragen bespreken.

Met wie werk ik samen? 

Ik werk met iedereen samen die een positieve impact wil maken. Ik werk voor impact-ondernemers, social enterprises, ondernemers die werken aan een mooiere wereld of ondernemers die een sterke connectie hebben met de natuur.

Mijn expertises

Online marketingstrategie

Een gedegen online marketingstrategie is cruciaal om je doelgroep effectief te bereiken.

Social media advertising

Facebook en Instagram advertenties effectief inzetten om jouw doelen te behalen.

Zoekmachine-marketing

Efficient en gericht adverteren met tekstadvertenties in Google Adwords (SEA) .