Natuurtje

Wil je vrijblijvend kennismaken?

Kennismaken tijdens een rondje wandelen in de natuur. Tijdens het natuurtje nemen we de tijd om elkaar te leren kennen. Wandelen in de natuur vind ik een mooie manier van contact leggen. Wandelen in de natuur is goed voor je. Door de andere omgeving kun je rustig nadenken en wandelen in de natuur verlaagt je stressniveau. In alle rust kunnen we jouw vragen bespreken en bekijken we hoe ik je kan helpen. 

Zo ziet een natuurtje eruit:

Wandelen in de natuur

We kiezen een mooie locatie uit om te wandelen. Dit kan bij jou in de buurt of bij mij in de omgeving van Utrecht. 

Samen in gesprek

We gaan in gesprek over jouw onderneming en jouw vragen op gebied van online marketing. Samen kijken we waar de knelpunten zitten.

Vervolg samenwerking

Aan het eind van het gesprek geef ik aan hoe ik denk dat ik kan helpen en bespreken we de mogelijke samenwerkingen.

Ja, ik wil graag kennismaken tijdens een natuurtje

Vul onderstaand formulier in, dan neem ik binnen enkele werkdagen contact met je op.

10 + 14 =

Reviews

Yfke Metz - Uitgever / Creative Director LFK magazine

"Vanaf september 2020 werk ik met Lisa samen. Dit voelde direct goed. Wat ik opvallend vond, is dat ze goed voorbereid was op ons kennismakingsgesprek. Ze had zich verdiept in ons merk en wist wat er speelde. Dit had ik nog niet eerder zo meegemaakt. Onze samenwerking is een mix tussen zakelijk en persoonlijk. Waarbij professionaliteit altijd bovenaan staat. Haar betrokkenheid is enorm en dat zorgt ervoor dat ze op maat onze online marketing in weet te zetten. Daarbij denkt ze graag mee op strategisch niveau. Lisa communiceert erg prettig en duidelijk. Zorgt ervoor dat er altijd overzicht is in wat we doen en anticipeert adequaat. De aandacht waarmee onze samenwerking is begonnen, is er nog steeds, dat maakt dat ik met vertrouwen onze online marketing aan Lisa overlaat!"

Michael Overzier - Chief Digital Officer

"Lisa heeft een vrij unieke combinatie van zowel analytische sterke vaardigheden als een goed gevoel voor copy en design. Breed inzetbaar van mediastrategie tot een uitstekende campagnemanager voor zowel social als display en search. Sterke meewerkend voorman die zeer effectief is met een goed gevoel voor humor en een super loyale en fijne collega om mee samen te werken. "

Rachel Theuns - Eigenaar Helder Yoga

"Nu ik met Lisa samenwerk weet ik dat ik niet meer na hoef te denken over mijn Google Adwords campagnes. Ze heeft ze allemaal onder controle en zorgt voor de beste resultaten. Lisa ontzorgt en is proactief!"

Jaap Beemster - Content Manager & Hoofdredacteur Multimedia Nationale Opera & Ballet

"Lisa is een heel fijn persoon om mee te werken. Ze is inhoudelijk goed op de hoogte wat er speelt in haar vakgebied en denkt strategisch mee met probleem- en vraagstukken. Daarnaast is Lisa een aanpakker die veel gedaan krijgt. Ze gaat grondig te werk en is analytisch. De onderste steen moet boven. Dat is een geruststelling als opdrachtgever. Het komt altijd goed!"

Robert Bridgeman - Auteur Stoppen met Vlees

"In de samenwerking met Lisa zie en ervaar ik haar als een warme, gedegen en gedreven persoonlijkheid. Ze doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. Tevens is haar authenticiteit een grote krachtbron waarmee ze actief bijdraagt aan het verruimen van collectief bewustzijn. De vakmatige expertise van Lisa en in combinatie met haar ongoing onderzoekende en lerende mindset, maakt haar een krachtige vrouw met een waardevolle missie."