Workshop Bloeien
Leer de basics van online advertising

Over de Bloeien Workshop

Met de Workshop Bloeien help ik je met jouw online marketing-vraagstukken. Wil je starten met online advertising maar weet je nog niet goed waar je moet beginnen? Dan is deze workshop een uitkomst. 

Tijdens de workshop leer je over de basis van online advertising. We gaan in op de verschillende kanalen zoals Google Ads, Facebook, Instagram of LinkedIn advertising. We bespreken hoe je naamsbekendheid krijgt met adverteren en hoe je de juiste doelgroep kan bereiken. Met deze workshop krijg je antwoord op jouw vragen.

Wat is inbegrepen? 

3 uur durende workshop

De workshop is op-maat-gemaakt naar jouw wensen. Er kunnen 1-4 personen deelnemen aan de workshop.

Vooraf afstemming over vragen

We bespreken vooraf waar jouw knelpunten op vraagstukken op gebied van online marketing liggen.

Onbeperkt koffie, thee en water

Als de workshop in Utrecht plaatsvindt zal ik zorgen voor koffie, thee en water. 

Worksheet en hand-out na afloop

Na de workshop geef ik je een hand-out en worksheet zodat je zelf aan de slag kan.

Voor wie is de workshop Bloeien?

Deze workshop is geschikt voor iedereen die meer wil weten over de basis van online advertising. Je bent een ondernemer en wilt ontdekken hoe je advertising het beste kan inzetten voor jouw merk.

Voor wie?

  • Impact ondernemers of social enterprises
  • Ondernemers die werken aan een mooiere wereld
  • Ondernemers met een sterke connectie met de natuur
  • Start-ups of MKB’ers

Waarom kiezen voor deze workshop?

Omdat deze workshop je helpt om antwoord te vinden op je online advertising vragen.

De workshop is tailormade voor jouw vraagstukken. Ik leg je uit hoe online advertising voor jouw merk kan werken. 

We bekijken jouw doelgroep en gaan de verschillende opties langs, zoals Google Ads, Facebook, Instagram ofLinkedIn advertising. 

Hoe werkt het?

1. Probleemanalyse

Om jouw probleem of vraagstuk te begrijpen, beginnen we de sessie met een aantal vragen. We gaan in op jouw onderneming, je doelgroep, de kanalen waar je momenteel actief op bent en bespreken de knelpunten waar je tegenaan loopt.

i

2. Analyse

In het tweede deel van de sessie gaan we in op de analyse die ik vooraf heb gemaakt. We bespreken welke opties er zijn binnen online advertising en bepalen wat het beste past bij jouw impact-onderneming

3. Uitleg online marketing basis

Tot slot gaan we dieper in op het gekozen marketing-kanaal. We bespreken de mogelijkheden om een doelgroep te targeten, best-practices van het maken van advertenties en bekijken welk budget en planning passend is. 

Kosten workshop Bloeien

Wil je starten met online advertising maar weet je nog niet goed waar je moet beginnen? Met de workshop Bloeien help ik je in één sessie met jouw online advertising-vraagstukken. 

€500,- excl. BTW

Voor 1 – 4 personen.

Over Lisa

Mooie merken en goede doelen moeten gehoord worden. Ik zorg ervoor dat je op de juiste manier op de (online) markt wordt gezet. Bedrijven en organisaties die een verschil (willen) maken hebben een streepje voor bij mij. Ik werk graag met social enterprises of bedrijven die werkzaam zijn in de duurzaamheidssector.

Samenwerken om de wereld duurzamer en mooier te maken, dat is wat ik het liefst doe. Ik help jouw mooie merk graag met je online zichtbaarheid en vindbaarheid. Dat doe ik via advertising zoals zoekmachine-marketing, social media advertising of een training in Facebook advertising.   

Reviews

Yfke Metz - Uitgever / Creative Director LFK magazine

“Vanaf september 2020 werk ik met Lisa samen. Dit voelde direct goed. Wat ik opvallend vond, is dat ze goed voorbereid was op ons kennismakingsgesprek. Ze had zich verdiept in ons merk en wist wat er speelde. Dit had ik nog niet eerder zo meegemaakt. Onze samenwerking is een mix tussen zakelijk en persoonlijk. Waarbij professionaliteit altijd bovenaan staat. Haar betrokkenheid is enorm en dat zorgt ervoor dat ze op maat onze online marketing in weet te zetten. Daarbij denkt ze graag mee op strategisch niveau. Lisa communiceert erg prettig en duidelijk. Zorgt ervoor dat er altijd overzicht is in wat we doen en anticipeert adequaat. De aandacht waarmee onze samenwerking is begonnen, is er nog steeds, dat maakt dat ik met vertrouwen onze online marketing aan Lisa overlaat!”

Heleen Blesgraaf - Communications & Campaigning Advisor Solidaridad

“Lisa schakelt snel, zorgt voor overzicht en geeft het aan als ze kansen ziet om de campagnes te optimaliseren. Ik heb een deel van mijn verantwoordelijkheden bij haar belegd en dat geeft mij ruimte. Ik weet nu dat de social advertising goed is geregeld zonder dat ik er zelf steeds aan hoef te denken.”

Egbert Hendriks - Founder Sampath Foundation

De samenwerking met Lisa is inhoudelijk goed en bovendien erg plezierig. Inhoudelijk gaat het over de social advertising campagne. Daarbij laat Lisa zich kennen door initiatief te nemen, en ook nog een goed samen te werken met de andere leden van het team. Plezierig is het omdat ze snel werkt, collega’s helpt en niet te beroerd is om een klusje te doen. Super!

Lariza Ventura - Owner CandleLab

“Lisa is a knowledgeable marketeer. She created an online marketing strategy for my candle brand and she successfully set up all of the tracking systems on google analytics. I appreciated that she explained clearly what she was doing so now I am able to understand what each measurement means. Her practical knowledge was vital to make the campaign successful with my budget. Throughout the process, she remained available for questions and clarifications. I would recommend Lisa for any of your online marketing projects as she has strong analytical skills, communicates clearly, and gives you insightful advice.”

Anna en Klaas - Eigenaren Landhuis in de Stad

“Sinds 2,5 jaar hebben wij een restaurant in Utrecht. Dat loopt vanaf het begin eigenlijk al goed, gelukkig. We wilden de tijd van de lockdown graag benutten om onze online zichtbaarheid vergroten, vooral ten aanzien van het diner en ons nieuwe initiatief de Parkwinkel. Lisa helpt ons daarbij met campagnes op social media. Onze volgersaantal is in de afgelopen tijd hard gegroeid, heel leuk om te zien! De samenwerking met Lisa ervaren we als fijn informeel, flexibel en professioneel. Blij mee!”

Michael Overzier - Chief Digital Officer

Lisa heeft een vrij unieke combinatie van zowel analytische sterke vaardigheden als een goed gevoel voor copy en design. Breed inzetbaar van mediastrategie tot een uitstekende campagnemanager voor zowel social als display en search. Sterke meewerkend voorman die zeer effectief is met een goed gevoel voor humor en een super loyale en fijne collega om mee samen te werken. 

Rachel Theuns - Helder Yoga

 "Nu ik met Lisa samenwerk weet ik dat ik niet meer na hoef te denken over mijn Google Adwords campagnes. Ze heeft ze allemaal onder controle en zorgt voor de beste resultaten. Lisa ontzorgt en is proactief!" 

Jaap Beemster - Nationale Opera & Ballet

"Lisa is een heel fijn persoon om mee te werken. Ze is inhoudelijk goed op de hoogte wat er speelt in haar vakgebied en denkt strategisch mee met probleem- en vraagstukken. Daarnaast is Lisa een aanpakker die veel gedaan krijgt. Ze gaat grondig te werk en is analytisch. De onderste steen moet boven. Dat is een geruststelling als opdrachtgever. Het komt altijd goed!"

Rianne Manten - Transformatief Coach

"Lisa heb ik ervaren als een zeer kundige professional. Invoelend, pragmatisch, strategisch en betrouwbaar. Ze heeft de lancering van mijn website heel goed gestructureerd, gebouwdt en het proces gemanaged met een hoog tempo. We konden snel en flexibel schakelen in denken, voelen en in uitvoer. Persoonlijk vind ik haar als mens heel warm, integer en liefdevol."

Robert Bridgeman - Stoppen met Vlees

"In de samenwerking met Lisa zie en ervaar ik haar als een warme, gedegen en gedreven persoonlijkheid. Ze doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. Tevens is haar authenticiteit een grote krachtbron waarmee ze actief bijdraagt aan het verruimen van collectief bewustzijn. De vakmatige expertise van Lisa en in combinatie met haar ongoing onderzoekende en lerende mindset, maakt haar een krachtige vrouw met een waardevolle missie."

Wil je vrijblijvend kennismaken?

Ga dan mee op een natuurtje. Tijdens een wandeling in de natuur leren we elkaar kennen en bespreken we hoe een mogelijke samenwerking eruitziet.