Online marketing pakket Oogsten
Haal het meeste uit jouw online marketing

Over het Oogsten-pakket

eb je al een ferme basis in online marketing, maar wil je dit graag naar een hoger niveau brengen? Met het oogsten-pakket optimaliseer ik huidige kanalen en zet ik nieuwe in om jouw merk te versterken.

We bekijken de marketing mix en ik geef advies hoe je jouw online zichtbaarheid verder kan vergroten. We kijken niet alleen naar Social Ads en Google Ads, maar zetten ook Display. We maken optimaal gebruik van data-gedreven marketing. Ik help je door diverse campagnes op te zetten, te monitoren en te optimaliseren. Elke maand breiden we je campagnes waar mogelijk uit. We zette retargeting in om een warme doelgroep opnieuw te benaderen. Ik rapporteer op een vast moment en we bespreken regelmatig de next steps. Het pakket is voor minimaal 3 maanden. 

Wat is inbegrepen? 

Social Ads

Via Instagram, Facebook of LinkedIn bereiken we jouw doelgroep met advertenties.

Google Ads

Met advertenties op Google bereiken we een doelgroep die op zoek is naar jouw merk, product of dienst.

Remarketing

Met remarketing benaderen we bezoekers van je site opnieuw met beeld-, tekst- of videoadvertenties.

Allways-on campagne

Met remarketing benaderen we bezoekers van je site opnieuw met beeld-, tekst- of videoadvertenties.

Wekelijkse update

Ik monitor de campagnes en optimaliseer naar de beste resultaen. Ik hou je hier wekelijks van op de hoogte.

Vast contactmoment

We spreken een vast moment af om telefonisch of via videoconferencing te evalueren en de volgende stappen te bespreken.

Voor wie is dit pakket?

Deze workshop is geschikt voor iedereen die meer wil halen uit hun huidige online advertising. Je hebt al een ferme basis in online marketing, maar wilt het naar een hoger niveau tillen.

Voor wie?

 • Impact ondernemers of social enterprises
 • Ondernemers die werken aan een mooiere wereld
 • Ondernemers met een sterke connectie met de natuur
 • Start-ups of MKB’ers

Waarom dit pakket?

Je wil het meeste halen uit jouw online marketing. Je hebt al eerder geadverteerd, maar wilt het graag naar een hoger niveau tillen.

Voor een vast bedrag per maand ga ik voor je aan de slag zodat jouw online marketing optimaal wordt ingezet. 

Zo kun je gebruik maken van mijn ervaring en heb je een sparringspartner voor vragen over online marketing.

Hoe werkt het?

Afstemmen doelen

Door middel van een kick-off meeting leer ik jouw bedrijf beter kennen. Om te zorgen voor een goede samenwerking bespreek ik graag vooraf jouw doelen en doelstellingen. We spreken KPI’s af en stemmen de planning af.

i

Campagnes opzetten

Ik werk een strategie uit om de juiste doelgroep te bereiken. Aan de hand van mijn advies lever je beelden of teksten aan. Hiermee ga ik aan de slag  om de campagnes op te zetten. Ook zorg ik dat de we alles goed meten.

Resultaten optimaliseren

 Als de campagnes live staan, zorg ik ervoor dat de campagnes optimaal presteren. Ik monitor regelmatig en stuur de campagnes bij.  Je ontvangt wekelijks een update van mij en bespreken de volgende stappen. 

Kosten pakket Oogsten

Heb je al een ferme basis in online marketing, maar wil je dit graag naar een hoger niveau brengen? Met het oogsten-pakket optimaliseer ik huidige kanalen en zet ik nieuwe in om jouw merk te versterken.

€850,- p.m.
excl. BTW en excl. mediabudget

Voor minimaal 3 maanden.

Over Lisa

Mooie merken en goede doelen moeten gehoord worden. Ik zorg ervoor dat je op de juiste manier op de (online) markt wordt gezet. Bedrijven en organisaties die een verschil (willen) maken hebben een streepje voor bij mij. Ik werk graag met social enterprises of bedrijven die werkzaam zijn in de duurzaamheidssector.

Samenwerken om de wereld duurzamer en mooier te maken, dat is wat ik het liefst doe. Ik help jouw mooie merk graag met je online zichtbaarheid en vindbaarheid. Dat doe ik via advertising zoals zoekmachine-marketing, social media advertising of een training in Facebook advertising.   

Reviews

Yfke Metz - Uitgever / Creative Director LFK magazine

"Vanaf september 2020 werk ik met Lisa samen. Dit voelde direct goed. Wat ik opvallend vond, is dat ze goed voorbereid was op ons kennismakingsgesprek. Ze had zich verdiept in ons merk en wist wat er speelde. Dit had ik nog niet eerder zo meegemaakt. Onze samenwerking is een mix tussen zakelijk en persoonlijk. Waarbij professionaliteit altijd bovenaan staat. Haar betrokkenheid is enorm en dat zorgt ervoor dat ze op maat onze online marketing in weet te zetten. Daarbij denkt ze graag mee op strategisch niveau. Lisa communiceert erg prettig en duidelijk. Zorgt ervoor dat er altijd overzicht is in wat we doen en anticipeert adequaat. De aandacht waarmee onze samenwerking is begonnen, is er nog steeds, dat maakt dat ik met vertrouwen onze online marketing aan Lisa overlaat!"

Michael Overzier - Chief Digital Officer

"Lisa heeft een vrij unieke combinatie van zowel analytische sterke vaardigheden als een goed gevoel voor copy en design. Breed inzetbaar van mediastrategie tot een uitstekende campagnemanager voor zowel social als display en search. Sterke meewerkend voorman die zeer effectief is met een goed gevoel voor humor en een super loyale en fijne collega om mee samen te werken. "

Rachel Theuns - Eigenaar Helder Yoga

"Nu ik met Lisa samenwerk weet ik dat ik niet meer na hoef te denken over mijn Google Adwords campagnes. Ze heeft ze allemaal onder controle en zorgt voor de beste resultaten. Lisa ontzorgt en is proactief!"

Jaap Beemster - Content Manager & Hoofdredacteur Multimedia Nationale Opera & Ballet

"Lisa is een heel fijn persoon om mee te werken. Ze is inhoudelijk goed op de hoogte wat er speelt in haar vakgebied en denkt strategisch mee met probleem- en vraagstukken. Daarnaast is Lisa een aanpakker die veel gedaan krijgt. Ze gaat grondig te werk en is analytisch. De onderste steen moet boven. Dat is een geruststelling als opdrachtgever. Het komt altijd goed!"

Robert Bridgeman - Auteur Stoppen met Vlees

"In de samenwerking met Lisa zie en ervaar ik haar als een warme, gedegen en gedreven persoonlijkheid. Ze doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. Tevens is haar authenticiteit een grote krachtbron waarmee ze actief bijdraagt aan het verruimen van collectief bewustzijn. De vakmatige expertise van Lisa en in combinatie met haar ongoing onderzoekende en lerende mindset, maakt haar een krachtige vrouw met een waardevolle missie."

Overig aanbod

Online marketing pakket - zaaien

Pakket Zaaien

Wil je starten met online marketing om online zichtbaar te worden via Social Ads of Google Ads? Met het zaaien-pakket help ik je met de basis in advertising en online marketing.

Meer details
 • Social Ads of Google Ads
 • Wekelijkse update
 • Vast contactmoment
 • Vanaf 3 maanden

€350,- p.m.

Pakket Groeien

 Wil je op een effectieve manier jouw doelgroep bereiken via advertenties? Met het groeien-pakket help ik de online vindbaarheid van jouw merk te vergroten via Social en Google Ads.

Meer details
 • Social Ads
 • Google Ads
 • Remarketing
 • Maandelijkse rapportage 
 • Vast contactmoment
 • Vanaf 3 maanden

€650,- p.m.

Workshop Bloeien

Workshop Bloeien

Wil je starten met online marketing maar weet je nog niet goed waar je moet beginnen? Met de workshop Bloeien help ik je in één sessie met jouw online marketing-vraagstukken.

Meer details
 • Op maat gemaakte workshop
 • Vooraf afstemming over jouw vragen
 • Onbeperkt koffie, thee en water (indien afspraak in Utrecht)
 • Worksheet en hand-out na afloop

€500,-  

Wil je vrijblijvend kennismaken?

Ga dan mee op een natuurtje. Tijdens een wandeling in de natuur leren we elkaar kennen en bespreken we hoe een mogelijke samenwerking eruitziet.